01 maart 2023

Uitbreiding LEVEL5 assortiment

Gezien de grote vraag van onze klanten hebben we ons assortiment LEVEL5 tools uitgebreid.

Bij SLEURS MORTELS EN GIPSEN zijn we voortdurend bezig om ons assortiment gereedschap uit te breiden, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we onze reeks automatisch afwerk gereedschap hebben uitgebreid en nu ook Level5 taping-tools aanbieden. Met deze hoogwaardige gereedschappen kun je je taping-werkzaamheden naar een hoger niveau tillen en professionele resultaten behalen.

Level5 is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie in de taping-industrie. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met taping-werkzaamheden, de Level5-tools zullen je helpen om efficiënter en effectiever te werken.

Wat maakt de Level5 taping-tools zo bijzonder? Ten eerste is de kwaliteit van deze gereedschappen ongeëvenaard. Ze zijn ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd volgens de hoogste normen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Level5-tools, zelfs bij intensief gebruik.

Een ander voordeel van de Level5-tools is hun ergonomisch ontwerp. Ze zijn zorgvuldig vormgegeven om comfortabel in de hand te liggen en vermoeidheid te verminderen tijdens lange werksessies. Dit betekent dat je langer kunt werken zonder dat je handen vermoeid raken, wat resulteert in een hogere productiviteit.

Ons uitgebreide assortiment Level5 taping-tools omvat onder andere:

 1. LEVEL5 taping bazooka: Deze automatische taper maakt het taping-proces snel en eenvoudig. Met de bazooka kun je snel een gelijkmatige laag voegenvuller met papierstrook aanbrengen op gipsplaten, wat resulteert in een naadloze afwerking.
  TAPING SET

 2. LEVEL5 hoekrollers: Dient om de aangebrachte papierband van de Taping bazooka goed en gelijkmatig in de hoeken te drukken, hierdoor verdeel je de plamuur onder de papierband en druk je de luchtbellen er uit.
  CORNER ROLLER
 3. LEVEL5 flat boxes: Deze gereedschappen worden gebruikt om een vlakke, gelijkmatige laag plamuur aan te brengen op grote oppervlakken. Met de flat boxes kun je efficiënter werken en sneller resultaten behalen.
  FLAT BOX

 4. LEVEL5 corner finishers : Voor het afwerken van binnenhoeken bieden de taping corner tools de perfecte oplossing. Met deze gereedschappen kun je nauwkeurig en professioneel hoeken afwerken, wat zorgt voor een strakke en professionele uitstraling.
  CORNER FINISHER

 5. LEVEL5 voegpasta pomp (taping pump) en accessoires: We bieden ook een scala aan voegpasta pompen en accessoires om ervoor te zorgen dat je alle benodigde hulpmiddelen hebt om je projecten succesvol uit te voeren. 
  TAPING POMP

Met de Level5 taping-tools kun je je werkzaamheden naar een hoger niveau tillen en hoogwaardige resultaten behalen. Of je nu een professional bent die dagelijks taping-werkzaamheden uitvoert, of een doe-het-zelver die af en toe een klus aanpakt, deze gereedschappen zullen je helpen om efficiënter en effectiever te werken.

Bij SLEURS zijn we trots om de Level5 taping-tools aan te bieden en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle toevoeging zullen zijn aan ons assortiment gereedschap. Bezoek onze winkel of website en ontdek zelf de vele voordelen van de Level5 taping-tools.

Succes met jullie nieuwe tools en veel plezier met het taping-werk!


€ 1.283,00 / stuk
LEVEL 5 "MEGA" FLAT BOX

AUTOMATISCH VOEGGEREEDSCHAP -

LV5-FB18
€ 371,00 / stuk
LEVEL 5 CORNER FINISHER

AUTOMATISCH VOEGGEREEDSCHAP -

LV5-FIN1
€ 376,00 / stuk
LEVEL 5 VOEGPASTA-POMP

AUTOMATISCH VOEGGEREEDSCHAP -

LV5-PMP
€ 405,00 / stuk
€ 4.766,00 -8%
€ 4.384,72 / stuk

Webshop powered by Marcando